// Werister, Romsée [B]

Op het terrein van de voormalige mijn "Werister" zullen de aankomende jaren 400 nieuwe woningen ontstaan. Ons ontwerp voor de centrale toegang en de buitenaanleg van het hoofdgebouw van de mijn is modern en tegelijkertijd respecteert hij de industriële geschiedenis van de plek. In een volgende fase wordt de stortplaats voor overtollige grond in het westen van de site als wandelgebied en park ingericht.

(1) Hoofdkantoor van 1926
(2) Hoofdtoegang
(3) "Tuin"
(4) Entreepartij
(5) Grondopslag
(6) Nieuw wijk

Gegevens:
Opdrachtgever: Compagnie financière de Neufcourt S.A.
Bouwsom: rd. € 250.000
stand van zaken: in uitvoering
Bild 1 Seite 1
Principe "beplanting industrieterrein"
Bild 2 Seite 2
Bild 3 Seite 3
Overzicht
Bild 4 Seite 4
Perspectief hoofdtoegang
Bild 5 Seite 5
Snede centrale as